Cristian Niculae: Vom fi o echipă puternică! E o alianţă creată în jurul proiectelor bune pentru bistriţeni!

Cristian Niculae, candidatul Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud – PSD, ALDE, UDMR şi PRO ROMÂNIA -  pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, a mulţumit partenerilor de alianţă pentru sprijinul acordat şi încrederea pe care i-o acordă.

         „Vom fi o echipă puternică, o echipă a cărui singur obiectiv va fi promovarea intereselor cetăţenilor municipiului Bistriţaşi a judeţului Bistriţa-Năsăud. Suntem o Alianţă creată pentru comunitate,nu împotriva unei persoane sau a altor formaţiuni politice. Unitatea politică trebuie creată în jurul proiectelor bune şi importante pentru cetăţeni. Este important ca atunci când ne gândim la Bistriţa să avem fiecare în minte următorul mesaj:  este despre noi, nu despre mine! Acesta este şi mesajul meu pe care l-am ales în campanie, gândindu-mă că fiecărui bistriţean, la fel ca şi mie, îi va insufla un puternic sentiment de patriotism local. Bistriţa suntem noi toţi cei care trăim în acest oraş minunat. Bistriţasuntem noi cei care suntem pregătiţi săpuneminterelecomunităţii înaintea intereselor personale. Sunt încrezător că bistriţenii vor şti să aleagă la conducerea oraşului şi a judeţului nostru acea echipă care a dovedit prin fapte că ştie ce are de făcut încă din prima zi de mandat. Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud”, a spus Cristian Niculae.

 

Comentarii

07/08/20 13:31
Radu

Acest personaj pe nume Cristian Niculae (alias Wannabe), ori face pe prostul ori chiar este atunci când vorbeste despre "promovarea intereselor cetățenilor din municipiul Bistrita și județul nostru". Wannabe uită că exista o hotărâre de CL privind amenajarea Pădurii Codrișor ca zonă de agrement ”Pădure-parc Codrișor" adoptată in sedinta Consiliului Local din 17 septembrie 2015. Este vorba de primul primul proiect inițiat de bistrițeni pentru care voluntarii Asociației Bistrița Civică (ABC) au adunat 4.029 de semnături de susținere a proiectului. Ce intelege oare Wannabe prin "promovarea intereselor cetățenilor" când de atunci nu s-a făcut nimic concret pentru realizarea acestui proiect. Asta demonstrază cât pret pun edilii pe promovarea proiectelor solicitate de cetăteni.
De fapt Wannabe ca viceprimar s-a ocupat numai de asfaltările din bordură în bordură care nu sunt altceva decât tot un fel de „peticire” mai amplă. Este vorba despre decopertarea stratului de uzură și turnarea unui nou strat de asfalt, de câțiva centimetri care nu rezistă in timp. Dar si aici Wannabe a demonstrat că nu prea îl duce capul când într-o declaratie a spus următoarea ineptie: „Începând de anul viitor intrăm cu un program susținut de reabilitare și modernizare a trotuarelor, de înlocuire a bordurilor deteriorate, precum și de realizarea de rigole carosabile de preluare a apelor pluviale acolo unde este necesar”. Păi tocmai cu asta trebuia început. Întâi se schimbă bordurile si se montează rigolele carosabile de preluare a apelor pluviale si abia pe urmă de trece la asfaltarea din bordură în bordură, operatiune cu care se încheie lucrarea. Asta înseamnă să alegi edili idioti, care nu stiu ce vor și pun carul înaintea boilor.
Vezi: https://timponline.ro/se-toarna-asfalt-pe-doua-strazi-din-viisoara-nicul...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5