Cristian Niculae: E bucuria mea să fiu în mijlocul bistrițenilor pentru a le cere susținerea lor pentru candidatura mea la funcția de primar al municipiului Bistrița

Pe toată durata acestei săptămâni, va fi plăcerea și bucuria mea de a fi în mijlocul bistrițenilor pentru a le cere susținerea lor pentru candidatura mea la funcția de primar al Municipiului Bistrița.

 Întotdeauna dialogul deschis și constructiv va fi primul pas spre soluționarea oricărei probleme ridicate de bistrițeni.
M-am convins de acest lucru în toți cei 4 ani în care am fost în slujba bistrițenilor, 4 ani în care am mers între oameni, pe străzile și șantierele orașului, 4 ani în care am demonstrat deschidere, transparență și disponibilitate față de orice bistrițean care m-a abordat.

 Iar acest lucru îl regăsesc cu bucurie în atitudinea foarte pozitivă a oamenilor cu care mă întâlnesc în aceste zile din postura de candidat la funcția de primar al Bistriței.

Să nu uităm nici acum, nici în viitor, că administrația locală trebuie să fie despre Bistrița, și despre oamenii orașului nostru!

Este despre Bistrița, este despre Noi!

 

Cristian Niculae,

candidat pentru Primăria Bistriţa

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5