Cristian Codărean îşi va depune demisia din CL Bistriţa şi PSD: Disciplina de partid nu trebuie să fie dincolo de rațiunea fiecărui om politic

Cristian Codărean îşi va depune vineri demisia din funcţia de consilier local, dar va demisiona şi din Partidul Social Democrat, al cărui membru este încă din anul 2000. Acesta nu va rămâne în afara zonei politice, dar nu a precizat formaţiunea în care se va regăsi pe viitor.  

                   „Chiar de pare mai târziu, mai bine mai târziu decât niciodată.
Astăzi am decis să părăsesc Consiliul Local al municipiului Bistrița . Sunt conștient de realitatea politică de astăzi și aș fi ipocrit să afirm că anumite decizii de vot nu se iau la nivel de grup, atât local cât și național, disciplina este un element foarte important în fiecare partid politic, dar ... această disciplină nu trebuie să fie dincolo de rațiunea fiecărui om politic”, a scris Cristi Codărean pe pagina se de facebook.

                   Cristian Codărean a recunoscut că nu se mai regăsea de ceva vreme în rândul social-democraţilor.

***

                   Potrivit declaraţiei sale de interese, Cristian Codărean  este administrator la 2 firme şi acţionar la alta, iar în PSD avea funcţia de preşedinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social-Democraţi.

*** 

Coincidenţă sau nu, liberalul Filip Moisil şi social-democratul Cristian Codărean şi-au anunţat demisia din CL Bistriţaîn aceeaşi zi, cei doi fiind, dincolo de politică, prieteni şi mari amatori de sport.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]