Corala “A. Mureşanu” îşi duce mereu rugăciunea cântată la Nicula

Leontina Burza

Duminică 6 martie, Corala “Andrei Mureşanu” a fost prezentă la mănăstirea Nicula. Adesea se reîntoarce în acest loc sacru, unde îşi înalţă rugăciunile cântate spre cer. A devenit o tradiţie prezenţa lor aici, de cateva ori pe an, pentru a da de fiecare dată răspunsurile la Sf. Liturghie.
Deşi mănăstirea oferă un spaţiu generos, duminică a devenit neîncăpător, iar coriştii au reuşit să impresioneze cu glasurile lor multimea de credincioşi. O prestaţie deosebită a avut solista Roxana Costeanu, care i-a cucerit pe cei prezenţi cu vocea ei frumoasă si caldă.
Recitalul derulat la finalul liturghiei a continuat la agapa creştină, la cererea părintelui Nicolae Moldovan, stareţul mănăstirii. După fiecare piesă cântată, coriştii au fost răsplătiţi cu aplauze şi aprecieri, spre satisfacţia exigentului lor dirijor, prof., arhidiacon Cornel Pop.
Corala “Andrei Mureşanu” se va reîntoarce la Mn. Nicula de sărbătoarea Buna Vestire în 25 martie, răspunzând astfel solicitării formulate de părintele stareţ.
Se cuvin mulţumiri pentru sprijinul acordat coralei,d-lui prof. dr. Dorel Cosma, directorul Centrului Cultural Municipal Bistriţa.

.

Comentarii

13/03/16 08:59

Sunteti un cor deosebit care are tot mai multi fani.Sa aveti parte de multe intalniri de acest fel.V-am admirat si azi si va felicit !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]