Concursul pentru directori! Şapte candidaţi au fost declaraţi admişi!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a publicat astăzi rezultatele pentru cea de a patra rundă de candidaţi, după desfăşurarea ultimelor două probe de la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director/director adjunct, respectiv proba de evaluare a curriculum-ului vitae şi interviu. Pentru fiecare probă de concurs, punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a fiecărei probe este de 35 de puncte. Este declarat "promovat" la concurs candidatul "admis" care a obţinut cel mai mare punctaj total.

Astfel, Dorina Fiscutean a fost declarată „Admis” pentru funcţia de director la Şieuţ, Marina Flore – la Şcoala Gimnazială „Vasile Scurtu” Parva, Simona German – la Şieu, Nicolae Lupşan la Şcoala Gimnazială nr. 1 Leşu, Doru Marian Mătieş – Monor, Laura Mihaela Moldovan – Petriş şi Daniela Mureşan – Chiochiş.  

În imagini pot fi văzute rezultatele obţinute de candidaţii programaţi în 24 iulie.

***

Nu mai puţin de  50 de candidaţi au fost validaţi pentru acest concurs, fiind depuse 42 dosare pentru director și 14 pentru director adjunct, pentru un număr de 65 funcții vacante. În 13 unități de învățământ există concurență de 2 sau 3 pe un loc, în timp ce  pentru 16 funcții de director și 8 funcții de director adjunct nu s-a încris niciun candidat.

La proba scrisă, au  fost respinşi 6 candidaţi, care nu au obţinut minimum 35 puncte.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]