COMUNICAT DE PRESĂ PNL

“Daţi-mi votul pentru că sunt puternic prin libertatea şi cinstea mea, pentru că nu depind de nimeni, decât de încrederea şi susţinerea dumneavoastră”, le-a cerut astăzi candidatul PNL la Preşedinţia României, Crin Antonescu, miilor de călărăşeni veniţi să-l întâlnească în Piaţa Prefecturii.

Crin Antonescu le-a spus expus locuitorilor din Călăraşi argumentele care l-au determinat să candideze pentru funcţia supremă în stat. “Pentru că m-am săturat de abuzurile, ameninţarea şi neruşinarea lui Traian Băsescu. Pentru că m-am săturat de promisiunile, minciunile şi făţărnicia lui Mircea Geoană. Pentru că în România democraţia e pusă în pericol de un dictator în devenire, care este Traian Băsescu şi de o păpuşă mecanică, trasă de sfori, care este Mircea Geoană. Pentru că democraţia trebuie apărată în România şi trebuie pusă în folosul tuturor românilor, nu doar al unora. Pentru că democraţia trebuie să le dea tuturor o şansă şi pentru că democraţia trebuie apărată de oameni puternici, de oameni care nu fură şi de oameni care sunt în stare să se gândească şi la ceilalţi şi să facă ceva şi pentru ei”, a declarat liderul PNL.

Candidatul liberal spune că este un om modest şi cuviincios, dar că în condiţiile accederii în prim-planul scenei politice al unor oameni care dau dovadă de neruşinare, aroganţă şi care mint, este nevoit să lase modestia deoparte: “ţi spun, e nevoie de un preşedinte al tuturor, nu al clicilor acestora. Prima calitate a unui preşedinte, primul lucru pe care trebuie să-l aibă preşedintele românilor este să-i pese de români şi să-i iubească. Eu voi deveni preşedinte al tuturor românilor pentru că-mi pasă de ei şi nu pentru că am nevoie să-mi închidă cineva vreun dosar. Pot face acest lucru pentru că nu am făcut nicio zi politică pentru familia, prietenii şi rudele mele.”

12 noiembrie 2009 Biroul de Presă PNL

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5