Clubul de Dans Sportiv "Floris" din Bistrita face inscrieri pentru noul an scolar 2011/2012.

Sunteti asteptati sa va inscrieti la cursurile de incepatori care vor incepe din data de 26 septembrie la sala aflata langa Punctul Termic nr. 8, str. Andrei Muresanu (bloc Lama). Varsta nu trebuie sa fie un obstacol pentru a va initia in arta dansului! Asadar, ne adresam tuturor grupelor de varsta, incepand de la 4 si pana la 60 de ani, sa vina la sala si sa faca miscare.

"Prin dans, oamenii isi cunosc mai bine corpul, limitele si totodata ei isi dezvolta o tinuta demna de invidiat. Copiii devin mai sociabili pentru ca aici, la sala, cunosc si alti copii decat cei de la gradinita sau scoala. Ei au un orar in plus fata de cel de la scoala si devin mai bine organizati. Ma bucura foarte tare faptul ca am crescut atatea generatii de copii de care sunt mandra sa ii vad ca acum sunt doctori, ingineri sau directori la diverse firme si tot timpul cand ii intalnesc imi multumesc pentru educatia care au primit-o prin dans. Ii asteptam pe toti copiii si adultii care vor sa danseze sa vina sa se inscrie si sa practice cel mai frumos sport din lume: dansul sportiv!" spunea Florica Budusan, antrenor la Cubul de Dans Sportiv "Floris".

Clubul de Dans Sportiv "Floris" ofera si ore in particular cu perechile de miri care doresc sa invete "dansul miresei" sau "valsul mirilor". Pe melodia lor preferata vor incanta nuntasii prin dans cu un moment de neuitat.

Veniti sa faceti performanta la cel mai inalt nivel alaturi de profesionisti!

In fiecare zi dupa orele 17:00 se pot face inscrieri la sala. Pentru alte detalii puteti suna la nr. de telefon: 0744521383 sau 0741678617.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5