Clopoţelul sună pentru autorităţi cu o lună mai devreme

Subprefectul Radu Tămăşoi se va întâlni mâine, de la ora 9, cu staff-ul instituţiilor deconcentrate implicate în pregătirea debutului anului şcolar 2008-2009.

La această şedinţă de lucru au fost convocaţi directorii Autorităţii de Sănătate Publică, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bistriţa-Năsăud, pe agenda de lucru fiind propuse aspecte ce vizează stadiul investiţiilor în infrastructura şcolară, autorizarea instituţiilor de învăţământ, noile reglementări privind comercializarea unor produse alimentare în incinta şcolilor, dar şi securitatea elevilor.

Potrivit înaltului funcţionar public, o invitaţie va fi transmisă şi reprezentanţilor Consiliului Judeţean, instituţie care coordonează derularea programului guvernamental “Laptele şi cornul”.

“Ne dorim ca anul şcolar să înceapă în bune condiţii, de aceea am programat o întâlnire în care să fie analizat stadiul măsurilor întreprinse de fiecare instituţie responsabilă în parte. Nu vrem ca în preajma lui 15 septembrie să ne confruntăm cu probleme legate de autorizare, de imposibilitatea derulării cursurilor din cauza lucrărilor etc.”, a motivat acest demers subprefectul Tămăşoi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]