Celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé își lansează cea mai recentă carte, „Un strop de eternitate”, la Bistrița pe 24 mai

Curtea Veche Publishing are plăcerea de a va invită joi, 24 mai, ora 18:00 la evenimentul de lansare al cărții „Un strop de eternitate” a lui Jacques Salomé în Bitrița-Năsăud, în librăria Alexandria.

 

Celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé, autor a peste 70 de volume de psihologie, sociologie si relaționare, vine la Bistrița pentru a lansa cea mai recentă carte a sa, "Un strop de eternitate", apărută la Curtea Veche Publishing.

 

Valeria Salomé, consultant si formator în relatii umane, soția scriitorului si autoarea prefatei prezentului volum va prezenta „Un strop de eternitate” publicului bistrițean, iar Jacques Salomé va oferi autografe doritorilor.


Scrisă cu „savoir” si cu „saveur”, cartea pare construită pe o dinamică a înălțării: de la o sinteză a principalelor teme și metode din cariera psihosociologului, trece prin autobiografie și se sfârșește într-o scriitură distilată, rarefiată, pură.


Ce găsim în noua carte a lui Jacques Salomé?


Reguli de igienă relațională, sfaturi pentru părinții copiilor care nu vor să doarmă singuri, gânduri despre iubire și cuplu, mărturisiri despre boală și traumă, amintiri despre mamele de altădată și despre un om care făcea pe arborele.


„Viața este un șir de miracole nemaiauzite” i-a spus Jacques Valeriei la prima lor întâlnire. Ulterior, aceasta i-a devenit soție. În prefața acestei cărți, Valeria a povestit: „Jacques stăpânește magia de a mângâia timpul, de a lărgi spațiul vieții, de a prelungi clipa astfel încât în ea să sălășuiască un <<strop de eternitate>>.(...) Această carte se dorește o atingere suavă mângâind stelele speranței în infinitatea vieții.”

 

Cartea „Un strop de eternitate” poate fi achiziționată în librăriile din toată țara și de site-ul Curtea Veche Publishing la prețul de 33 de lei.


Intrarea este liberă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]