Ce inseamna model de videochat

A lucra ca model de videochat intr-un studio profesionist, asa cum este Art Studio, inseamna un serviciu stabil, cu contract legal de munca, care iti ofera toate avantajele unui loc de munca obisnuit.

Mai mult decat atat, in vreme ce majoritatea joburilor presupun munca dupa un anumit program, de 8 - 9 ore pe zi, in cazul meseriei de model videochat, vei constata ca timpul este in favoarea ta.

A lucra ca model de videochat intr-un studio profesionist, asa cum este Art Studio, inseamna un serviciu stabil, cu contract legal de munca, care iti ofera toate avantajele unui loc de munca obisnuit.

Mai mult decat atat, in vreme ce majoritatea joburilor presupun munca dupa un anumit program, de 8 - 9 ore pe zi, in cazul meseriei de model videochat, vei constata ca timpul este in favoarea ta.

La Art Studio, iti organizezi orele de munca, in functie de propriul orar. Mai multe ore de munca inseamna o renumeratie mai mare, insa, in acest sens, ai liber arbitru, iar decizia de a lucra un anumit numar de ore este doar a ta. Pe langa libertatea din punct de vedere financiar, putem vorbi, asadar, si de libertatea din punct de vedere al timpului alocat acestei activitati.

Contrar parerilor, pentru a lucra intr-un studio de videochat ai nevoie de anumite aptitudini. Oricine poate fi un model, atata timp cat reuseste sa indeplineasca toate task-urile cerute de job. Exista multe controverse in jurul activitatii de videochat, atat in ceea ce priveste studiourile, modalitatile de lucru, legalitatea, cat si modelele. Toate aceste controverse au pornit din cauza unor prejudecati  aparute, la randul lor, din cauza lipsei de informatii.

Asadar, ce inseamna cu adevarat sa fii model de videochat? Odata cu trecerea timpului, s-au conturat urmatoarele stiluri de model videochat:

Model de videochat adult Art Studio

Este tipul de model dezinvolt care isi doreste sa castige bani intr-un timp scurt. Videochatul adult, cel mai promovat tip de videochat, presupune show-uri in care nuditatea este cea mai prezenta caracteristica. Show-urile private sunt condimentate cu momente senzuale, caracterizate prin miscari lascive, gesturi provocatoare sau costumatii exotice.

Pentru a activa in categoria de videochat adult, o conditie esentiala este dezinvoltura, la fel ca si increderea de sine. Tinand cont de accentul pus pe nuditate si pe sexualitate, pentru a fi model de videochat adult, trebuie sa ai un aspect fizic ingrijit si forme cat mai atragatoare.

Inhibitiile nu au ce cauta în domeniul videochatului adult, astfel ca trebuie sa fii deschisa la nou si sa accepti provocarile, sa fii prietena cu senzualitatea si sexualitatea, sa stii sa iti pui in valoare corpul si sa ai intotdeauna un caracter open mind. In videochatul adult, sarea si piperul sunt date de creativitate si imaginatie, iar naturaletea este acceptata in toate formele ei.

Model de videochat non adult Art Studio

In cazul videochatului non adult, trebuie sa stii de la inceput ca nuditatea nu exista, ba mai mult, aceasta este chiar interzisa! Modelul joaca un rol de psiholog in ceea ce priveste relationarea cu membrii. De cele mai multe ori, modelele din categoria non adult sunt persoane cu studii superioare, cu un nivel de educatie ridicat, capabile sa initieze si sa intretina o discutie.

Un model de videochat non adult acorda suport moral si respect interlocutorului, de unde si succesul in acest domeniu. Nivelul tau de engleza sau franceza este un factor decisiv in videochatul non adult, deoaerece principala activitate va consta in purtarea unor conversatii  cu diverse persoane din toate colturile lumii.

Pe langa nivelul de engleza ridicat si dorinta de a socializa, trebuie sa dai dovada de respect si bun simt, si sa te informezi temeinic cu privire la un subiect de discutie inainte de a incepe conversatia propriu-zisa cu un membru dintr-o anumita zona geografica.

Alaturi de suportul echipei, un training specializat, aparatura profesionala, sprijin si informatie 24/24, locatii centrale si un mediu de lucru modern, poti experimenta ce inseamna cu adevarat sa fii model de videochat la Art Studio.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5