Ce aspecte iau in considerare cand cumpar Bitcoin

Bitcoinul a aparut pe piata in 2009, iar de atunci si pana in prezent a starnit curiozitatea a foarte multi oameni, reprezentand o metoda prin care indivizii spera ca pot obtine profituri intr-un timp foarte scurt. Adevarul este ca cei ce se gandesc la achizitionarea monedei critografice trebuie sa fie insa foarte atenti, pentru a nu se expune unor riscuri majore. Inainte ca cineva sa spuna ,,Azi cumpar bitcoin", trebuie sa ia in considerare urmatoarele aspecte.

Variatii foarte mari

In primul rand, cel mai important lucru de stiut in privinta bitcoinilor este ca valoarea acestor monede poate sa creasca foarte mult intr-un destul de scurt, la fel cu poate sa si scada. Deocamdata, bitcoinul nu a fost recunoscut pe plan mondial ca o moneda oficiala, asa ca este destul de usor ca fluctuatiile sa fie extrem de mari de la o zi la alta sau poate chiar de la o ora la alta.

Tranzactii bine securizate

In ceea ce priveste tranzactiile cu bitcoin, ele sunt foarte bine securizate datorita modului in care a fost realizat block chainul. Cei care se ocupa de platforma pe care se tranzactioneaza moneda critografica au inteles faptul ca oamenii nu o vor folosi decat daca au certitutinea ca totul este transparent. Asadar, toate informatiile in legatura cu tranzactiile realizate sunt publice, cu exceptia informatiilor cu caracter personal.

Responsabilitate

Oamenii care aleg sa cumpere bitcoini trebuie sa fie responsabili si sa inteleaga faptul ca nu e intelept sa-si investeasca toate economiile in acest tip de moneda. De ce? Valoarea bitcoinului poate sa scada foarte mult, ceea ce ar cauza pierderi multor indivizi. De exemplu, recomandat este ca o parte din bani sa fie investiti in bitcoini pe principiul ,,Cumpara si asteapta". Asta presupune ca oamenii achizitioneaza un anumit numar de monede la un pret foarte mic, putand retrage banii atunci cand valoarea lor creste.

Studierea istoricului valorilor

Este foarte important ca indivizii sa studieze modul in care valoarea bitcoinului a variat in timp. Astfel, ei pot descoperi anumite tipare: cum pretul unei singure monede a crescut sau a scazut in functie de modul in care economia mondiala se modifica, de exemplu. Pe baza acestor informatii, indivizii vor putea obtine mai usor profitul pe care si-l doresc.

Ce se poate achizitiona cu bitcoini?

Decizia cumpar bitcoin poate fi luata si pe baza a ceea ce poate fi achizitionat cu aceasta moneda. Oamenii pot achizitiona diferite tipuri obiecte online si, in acelasi timp pot contracta servicii de care au nevoie. In viitor, cei care se ocupa de platforma de block chain isi propun ca indivizii sa poata cumpara aproape orice cu aceasta moneda, insa mai dureaza pana cand acest plan sa fie pus in aplicare.

Toate elementele de mai sus trebuie luate in considerare inainte de achizitionarea bitcoinului, pentru ca indivizii sa stie la ce sa se astepte si la ce sa aiba grija. Este foarte important ca oamenii sa nu se lase dusi de val si sa actioneze cu prudenta!

Comentarii

24/09/18 12:06
Nasaudean

Este o prostie generalizata oameni buni ! Nu va luati dupa o ideie de " smecher " ... ca si cea a celui care a facut " facebook " -ul prin care a " tampit lumea " !

24/09/18 12:08
Carcotas

Pai, io o sa cumpar niste frunze de patrunjel de la babele care vand verdeturile pe bordurile de trotuar .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]