Bucurie pentru deputatul Cristina Iurişniţi ! Momente unice pentru o mamă !

Bucurie mare în familia deputatului Cristina Iurişniţi. Fiul doamnei profesoare de franceză de la "Andrei Mureşanu", acum deputat USR, a absolvit Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea se Matematică - Informatică, Specializarea informatică cu predare in limba engleză La festivitatea de absolvire, alături de Robert a fost prezentă şi Cristina Iurişniţi. Emoţii mari atât pentru tânărul absolvent, cât şi pentru mama, care nu poate fi decât mândră că a avut puterea să crească şi să educe un asemenea copil.
"Prin cultură la libertate! Educația academică de calitate este cheia succesului parcursului fiecărui absolvent. Facultatea de matematică și informatică, cursul festiv cu emoțiile și speranțele absolvenților dar și ale profesorilor și părintilor care cu siguranță au adunat mai multe emoții decât protagoniștii evenimentului academic....Si nu în ultimul rând, emoțiile unei mame privindu-și fiul la capătul unei etape din lungul drum al cunoașterii de sine, a celorlalți și a lumii digitale care va fi viitorul de atins! Succes pe mai departe Robert Iurișniți " a fost mesajul transmis de deputat !
“Felicitari, Robert! Un drum presarat cu momente fericite, oameni frumosi, prieteni adevarati. Sa ai parte de experiente care sa te imbogateasca. Felicitari, Cristina, mama de tanar frumos!” este unul din sutele de mesaje transmise pe o reţea de socializare.
Felicitări, Robert !

.

Comentarii

12/05/18 23:57
Mircea Seleușan

SINCERE FELICITĂRI!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]