Blugento, platforma ecommerce care te ajuta sa iti pregatesti magazinul pentru toate povocarile din online

Numarul afacerilor online bazate pe comert se afla intr-o crestere constanta avand in vedere ca Internetul reprezinta la ora actuala un mediu cu foarte mare potential pentru lansarea si dezvoltarea unei astfel de afaceri. Lansarea unui proiect online desi poate parea intr-o prima instanta un lucru usor de realizat, in realitate lucrurile sunt putin mai complicate avand in vedere ca sunt necesare o varietate de decizii, care mai de care mai importante. Un magazin online necesita mai inainte de toate o platforma ecommerce moderna si cat mai flexibila care sa permita afacerii online sa se adaptze permanent la nevoile actuale ale utilizatorilor.

Regasirea unei platforme ecommerce potrivite nu ar trebui sa mai reprezinte o provocare in conditiile in care la ora actuala exista pe piata numeroase astfel de platforme care pot echipa cu usurinta magazinul pentru succes. Blugento este o platforma ecommerce bazata pe celebra platforma Magento care vine la pachet cu toate functionalitatile necesare lansarii unui magazin online adaptat la nevoile tuturor utilizatorilor. Iata cateva motive pentru care sa optezi pentru platforma ecommerce Blugento atunci cand vrei sa lansezi un magazin online.

 

Magazinul tau va dispune de toate functionalitatile necesare unei administrari facile.

Administrarea unui magazin online poate deveni o sarcina complesitoare dupa un timp, fapt pentru care platforma ecommerce ar trebui sa dispuna intotdeauna de o serie de functii care mai de care mai utile si care sa asigure o administrare cat mai intuitiva. Blugento este platforma ecommerce ideala pentru care un viitor administrator de magazin poate opta in momentul in care isi doreste o eficientizare a procesului de administrare si a timpului de lucru din acest punct de vedere.

 

Magazinul online va avea un design personalizabil.

Orice administrator de magazin isi doreste sa poata adauga o nota personala modului in care arata magazinul sau propriu, astfel ca Blugento este platforma ecommerce care te poate ajuta sa obtii acest lucru rapid si fara prea mari batai de cap. Prin alegerea acestei platforme, vei putea uita complet template-urile gratuite care nu permit personalizare sau de costurile ridicate ale unui design personalizat care poate desigur presupune o investitie destul de importanta. Cu Blugento, magazinul tau online va arata exact asa cum ai visat, iar clientii se vor putea bucura de o experienta de navigare placuta si de un site original.

 

Magazin optimizat pentru toate dispozitivele.

Cu siguranta este de prisos sa aducem in discutie importanta mobilitatii in lumea moderna, astfel ca orice magazin online ar trebui sa aiba implementata la ora actuala o varianta a site-ului care sa se adapteze pe orice tip de dispozitiv. Atunci cand alegi Blugento, aceasta variata pentru dispozitive mobila va fi direct inclusa in pachetul pe care il alegi atunci cand decizi sa iti creezi magazinul, astfel ca nu va mai fi necesar sa suporti un cost suplimentar pentru a-ti implementa o astfel de varianta ulterior, ci vei porni la drum direct pregatit pentru succes is pentru toate provocarile pe care le presupune la ora actuala mediul online.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]