Bistriţeanul ce a primit 3 cuţite pentru o întinsoare ca pe Someş! Descendent al boierului Bazilescu, Adrian a impresionat juraţii de la Chefi la cutite

Bistriţeanul Bazilescu Adrian și-a luat inima în dinți și a venit la emisiune cu o mâncare...țărănească! mai precis o întinsoare, adică o mămăligă pregătită special ca pe Valea Someşului. " I se spune mâncarea săracului, am crescut cu ea la bunici" a spus concurentul de la celebra emisiune de la Antena 1.
Concurentul nu se bucură de susținerea părinților, dar are niște bunici desprinși parcă din povești, iar reţeta a luat-o de la bunicul lui cioban!
„Ei mă susțin în tot ceea ce fac, după aprobarea lor nu alerg niciodată. Sunt descendentul lui Bazilescu” a spus Adrian. Da, al celebrului boier Bazilescu al cărui nume îl poartă şi un parc din capitală.
" Este una din puţinele farfurii ce a transmis emoţii, se simte că cel ce a gătit s-a gândit la cineva" a spus chef Dumitrescu, iar chef Bontea a completat " gustul este foarte important". Adrian lucrează la Casa Dani Colibita, a studiat la Universitatea de Vest "Vasile Goldis" ssi a absolvit Liceul Electrotehnic Bistrita.
Bistriţeanul a primit cele 3 cuţite şi îl vom vedea în show alături de Nina Rodovica Rus, manager la Păstrăvăria Romuli, și Angela Cobuţ, din Prundu Bârgăului, stabilită în Spania.
Succes tuturor, se dă startul probelor din Bootcamp, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt cu ochii pe concurenţi !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5