Bistriţean la Chefi la cuţite: Amu, dacă nu o plășea mâncarea, măcar îi voi îmbăta

http://a1.ro

A adus tradiționalul românesc în farfurie! A ales să facă o saramură de păstrăv cu legume la grătar cu mămăliguță și usturoi. A gătit de zor și a pus mult suflet, pentru ca totul să iasă cât mai bine.
Lăzăroi Marius, soţul jurnalistei Raluca Nechiti, este informatician . Îi place mult să gătească și asta se vede în modul în care migălește preparatul!
„Aici acumulez o experiență pe care în altă parte nu am cum s-o acumulez”, a zis acesta încrezător.
„Amu, dacă nu o plășea mâncarea, măcar îi voi îmbăta”, a glumit concurentul.
Nu a reușit să meargă mai departe, dar cu siguranță a fost o apariție plăcută prin prezenţa lui în cămaşa populară!

............................
Începând de astăzi, chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în arena culinară încă o dată, în noua ediție a emisiunii ,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1. Competiția este mai mare ca niciodată, căci fiecare a câștigat până acum un sezon, iar noua miza pusă în joc va trebui să fie cucerită printr-o strategie bine pusă la punct, cu ajutorul celor mai talentați concurenți. Totuși, până a ajunge la momentul în care se stabilesc echipele, simpaticii bucătari au parte de surprize la cel mai savuros moment al preselecțiilor: jurizarea pe nevăzute.
Primele filmări ale show-ului au adus deja în fața juraților personaje interesante și preparate inedite, ce au dat naștere celor mai spumoase reacții din partea chefilor. Zâmbete, ironii, contraziceri ,,la cuțite”, dar și verdicte oferite direct cu picioarele de pe masa de jurizare, toate fac parte din spectacolul primei etape a emisiunii. Bontea și Dumitrescu au dezvăluit că există o varietate de preparate light, vegane, sau gătite într-un mod cât mai natural, căci transformarea spectaculoasă a lui Cătălin Scărlătescu i-a inspirat pe participanți, care au echilibrat mai bine ca niciodată balanța între savoare și sănătate.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]