Becleanul atrage fonduri europene pentru două instituţii şcolare. Nicolae Moldovan: Vor arăta impecabil, demne de standarde europene

         Primăria Beclean la depus la Agenţia de Dezvoltare Nord-Vest două proiecte în vederea obţinerii finanţării, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020,  pentru modernizarea a două instituţii de învăţământ.

„Am reușit să înaintăm la ADR Nord-Vest două proiecte extrem de importante pentru orașul Beclean și am primit confirmarea depunerii celor două proiecte. Este vorba despre proiectul de modernizare al Grădiniței "Albă ca Zăpada" în valoare de 1,5 milioane de euro si cel de reabilitare totală a Școlii Generale "Grigore Silași", în valoare de 1,8 milioane de euro.

Aceste două unități de învățământ aveau nevoie de o schimbare în bine și, din ce am văzut în proiectele gândite de specialiști, la final vor arăta impecabil, demne de standarde europene. Ca o noutate vreau să menționez că școala nouă va avea un lift destinat mai ales persoanelor cu dizabilități, fiind prima școală din Beclean dotată cu așa ceva. Le mulțumesc tuturor colegilor mei din aparatul administrativ care lucrează în echipă și fără de care aceste proiecte nu ar putea deveni realitate!”, a anunţat primarul Nicolae Moldovan.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]