La Chiochiş,

Băut şi bătut, a murit în timp ce mergea spre Poliţie

Un bărbat în vârstă de 60 ani, din comuna Chiochiş, şi-a găsit sfârşitul în timp ce mergea spre Postul de Poliţie din localitate, pentru a reclama faptul că fusese victima unei agresiuni. Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă că că între localităţile Apatiu-Chiochiş, pe un drum communal, a fost găsit decedat Pastor Petru, din localitate, precizează subinspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

“La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, împreună cu medicul legist şi, în urma primelor verificări, a rezultat că, în jurul orelor 18:00, bărbatul, pe fondul consumului de alcool, a agresat-o pe sora sa P. R. în curtea unor vecini din localitatea Apatiu. Aflând despre agresiune, într-un conflict spontan, concubinul surorii l-a lovit cu pumnul în zona feţei. Urmare acestei agresiuni, Pastor Petru s-a îndreptat spre Postul de Poliţie din Chiochiş pentru a reclama fapta, dar pe traseu a decedat”, menţionează aceeaşi sursă.

În cauză urmează a se efectua necropsia, pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele şi condiţiile care au condus la deces. Cercetările sunt efectuate de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, urmând ca în cauză să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]