Bărbat de 29 de ani, din Bistriţa, reținut pentru lovirea fostei iubite şi încălcarea ordinului de protecţie

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au dispus marţi reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 29 de ani, din Bistrița, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordin de protecţie și lovire sau alte violențe. Acesta ase află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud și în cursul zilei de astăzi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, la data de 3 august a.c., în jurul orei 17.15, o femeie de 33 de ani a solicitat sprijinul polițiștilor întrucât a fost agresată de fostul concubin, pe o stradă din Bistrița. La fața locului, polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au identificat pe agresor ca fiind un bărbat de 29 de ani, din Bistrița, iar în urma celor constatate, au emis împotriva lui un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal.

Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 22.00, femeia a sesizat faptul că agresorul a încălcat ordinul de protecție, apropiindu-se de locuința sa. În acest caz, polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au sesizat pentru infracțiunea de încălcare a ordinului de protecție, continuă cercetările și monitorizează starea conflictuală.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5