Av. DIANA MORAR: PSD revine în arena justiției cu o nouă găselniță

Cum recursul compensatoriu s-a dovedit a nu fi soluția salvatoare pentru situația unor infractori condamnați penal definitiv, PSD revine in arena justiției cu o noua găselnița preparata in laboratoarele proprii de către juristi.

“Dăm OUG pentru repunerea în termen a tuturor celor care au fost condamnaţi de către complete nelegal constituite şi vor putea face contestaţie în anulare, repuşi fiind în termen prin ordonanţă, iar instanţa, în complet legal constituit, va judeca", a declarat ministrul Justiţiei, conform romaniatv.net..

Maurul Tudorel vrea ca din 2014 încoace sa se rejudece situațiile in care cauzele au fost soluționate in complete “nelegal” constituite și nu doar situațiile care intrau sub incidența termenului de 30 de zile dat de formularea contestație in anulare.

Cum s-ar zice, judecătorii și-au făcut treaba de pomana in ultimii patru ani, ca acum vine o situație “altceva”, “mai presus” de ceea ce înseamnă o hotărâre definitiva și totul se resetează.

Așadar, in curând vom vedea multi protagoniști ai multor procese răsunătoare, unii care chiar au stat o vreme in detenție cum vor fi scoși imaculați de curgerea termenului de prescriptie și alte tertipuri pe care le permite procedura pentru a nu se mai analiza fondul situației deduse judecății.

Maurul și-a făcut treaba pana la capat. Pe când moartea sa?
Av. DIANA MORAR, preşedinte OFPNL Bistriţa-Năsăud, consilier municipal

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]