alp

Au fost puse Crucile la noua biserică din Năsăud

Miercuri seara, 6 august a.c., în ziua Schimbării la Faţă a Domnului nostru Iisus Hristos, noul locaş de cult ortodox de la Valea Spinului, cu hramul Sf. Ilie, şi-a „primit” cu smerenie crucile sfinţite şi montate pe cele două turle.
Preoţii parohi Lucian Greab şi Florin Rusu au oficiat slujba religioasă în prezenţa unui număr apreciabil de enoriaşi. Crucile – din oţel inoxidabil – au fost donate de familiile de credincioşi Alexandru şi Silvia Secheli şi Aurel şi Roxana Bogdan.
Cei doi preoţi au avut cuvinte de mulţumire pentru donatorii crucilor, dar şi faţă de toţi credincioşii care ostenesc pentru construirea bisericii care este acoperită, urmând a fi montată tabla pe acoperiş; realizate tencuielile, montarea tâmplăriei, apoi instalaţiile şi picturile.
Piatra de temelie a bisericii a fost pusă pe 5 octombrie 2012 de către Înaltpreasfinţitul Andrei Andreicuţ, arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi mitropolit al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, fiind a şaptea biserică ortodoxă de pe raza oraşului Năsăud, cu cartierele Luşca şi Liviu Rebreanu.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]