Armonii binecuvântate de muzică creştină, ale Coralei Andrei Mureşanu, la Mănăstirea Nicula

La importanta şi apreciata mănăstire Nicula au fost, din nou, prezenţi, la invitaţia stareţului mănăstirii P.C. preot Nicolae Moldovan , cunoscuta şi profesionala Corală „Andrei Mureşanu” din Bistriţa, unde membrii valoroşi şi cu multă dăruire pentru cântarea muzicii creştine, solista corului, prof. Roxana Costeanu, conduşi cu profesionism şi cu multă evlavie faţă de muzica bizantină creştină, un expert în domeniu, prof. şi arhidiacon Cornel Pop, au dat superbe, motivante, înălţătoare răspunsuri la Sfânta Liturghie de la Mănăstirea Nicula, în prezenţa a numeroşi creştini, care au venit la izvorul nesecat al evlaviei şi mântuirii sufletelor celor care iubesc şi-l cinstesc pe Bunul Dumnezeu.

         Un sobor de preoţi, avându-l în frunte pe Pr. lect.univ. dr. Gheorghe Şanta, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca, au săvârşit înălţătoare slujbă, iar în Cuvântul de învăţătură, rostit de Pr. Gheorghe Şanta, acesta a mulţumit Coralei „Andrei Mureşanu” pentru evoluţia impecabilă şi a adus elogii la adresa membrilor şi dirijorului Cornel Pop.

         Apreciata şi distinsa Corală „Andrei Mureşanu”, care reprezintă C.J. B-N, în activităţi, aduce deosebite mulţumiri preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud , Emil Radu Moldovan, şi vicepreşedintelui C.J, prof. Vasile Puica, pentru ajutorul primit, cât şi directorului C.J.C. B-N, prof. dr. Gavril Ţărmure.

         O duminică de suflet, pentru sufletul creştinilor, înălţătoare şi binecuvântată.

Comentarii

18/04/18 19:41
Matilda V.

Iar și iar la Nicula și bine faceți iubiții mei că aduceți slavă lui Dumnezeu cu glasurile voastre de îngeri .Meritați să vi se facă un pontaj al prezenței voastre la renumita mănăstire din județul Cluj .Sunt alături de voi toți și mă bucur că faceți acest lucru cu drag.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]