Alexandru Sucutărdean, jandarmul bistriţean de pe podiumul Cupei Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

Aproximativ 50 de sportivi din mai multe judeţe din ţară, au participat la Cupa Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, organizată la Bistriţa la acest sfârşit de săptămână.
La competiţie s-a înscris şi a participat pentru prima dată şi plutonier Alexandru Sucutărdean, care a ocupat un onorant loc 3 pe podium, obţinând medalia de bronz la categoria cea mai disputată din acest concurs men physique 175 cm.
Concursul s-a desfăşurat la Sala Polivalentă şi a reunit sportivi, atât femei cât şi bărbaţi, din: Cluj-Napoca, Bucureşti, Şimleul-Silvaniei, Bistriţa, Târgu-Neamţ, Baia-Mare, Dej, Vatra-Dornei, Braşov, Oradea, Ianca şi Zalău.
Alexandru a absolvit cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 şi a fost încadrat la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, acum trei ani.
“Pentru a ajunge la performanţă ai nevoie de multă ambiţie, perseverenţă şi mai ales multă muncă în sala de antrenament” a declarat plutonierul.
Alexandru merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi. Următoarea provocare pe care a acceptat-o va avea loc peste două săptămâni la Dej.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]