Adrian Chereji şi-a dat demisia din Consiliul Local Bistriţa. Vezi motivele !

Update 1: Demisia lui Adrian Florin Chereji din funcţia de consilier local a fost înregistrată la Primăria Bistriţa!
 
Update: Demisia nu a fost înregistrată la Primăria Bistriţa, iar consilierul local şi-a şters postarea de pe pagina de facebook. Acesta va susţine o conferinţă de presă pe Terasa Codrişor, în care îşi va prezenta activitatea din primul an de mandat, dar şi proiectele viitoare.
 
Adrian Florin Chereji, care a candidat pe lista Partidului Naţional Liberal, dar ca reprezentant al societăţii civile, şi-a anunţar demisia din funcţia de consilier municipal, pe pagina de facebook.
 
„Astăzi mi-am depus demisia din funcția de consilier local în cadrul CL Bistrița. Motivez decizia mea prin faptul că, în acest moment, Consiliul local al municipiului Bistrița nu-și îndeplinește atribuțiile prevăzute de legislația în vigoare în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială și de mediu, administrarea domeniului public și privat și gestionarea serviciilor furnizate către cetățenii municipiului Bistrița. Consiliul local a devenit o anexă obedientă primarului obtuz, acționând doar la comanda primarului, fără a ține cont de interesele comunității”, a declarat Adrian Florin Chereji.
 
Acesta a făcut mai multe sesizări la Curtea de Conturi a României, invocând cheltuirea inoportună şi ineficientă a banului public pe diferite proiecte.
 

.

Comentarii

11/08/17 10:52
Cititor

Domnul Chereji, sunteti simpatic !
Pai este de notorietate publica faptul ca un "Consiliu Local " ( sau judetean) este format din membrii paridelor locale si au putere deplina de "guvernare" cei care sunt majoritari . Facand parte din grupul de opozitie, stiati inca de la inceput ca sunteti minoritari si ca orice ati dori sa faceti, cei aflati in acest moment la butoane, va vor contracara, ca asa-i la noi in Romania. N-are importanta daca un anume parlamentar , senator ori consilier judetean sau local are vre-o ideie buna pentru societate , pentru ca se va vota doar interesul celor care tin degetul pe butonul de comanda... Doara stiati asta... asa ca ce mai faceti tarantele, ca ori va veti da demisia, ori ba... tot aia-i !
Oricum, este bine ca sunteti un consilier activ si nu va este frica sa le mai bagati degetul in "c.. oaste " celor de la guvernare cand o iau "pe aratura " ... adica "pe langa carosabilul drumului normal " .
Eu zic sa nu va dati nici o demisie, ba din contra sa perseverati si poate ca s-o roti roata asta si dupa cum visati Dvs... ca aveti "vise frumoase" de altfel... (uneori chiar "erotice" ... adica dupa felul grupului care va iubesc pe dvs cei de Gica Contra ... ) !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]