„8 Martie – sărbătoare și tradiție” în Școala Gimnazială „Avram Iancu” Bistrița

Odată cu venirea primăverii, sărbătoarea zilei de 8 Martie, devenită deja o tradiție în Școala Gimnazială „Avram Iancu”, condusă cu mult devotament de către doamna directoare Andron Elena, aduce în sufletele doamnelor profesoare și învățătoare un moment de candoare și gingășie din partea celor mai mici dintre elevii școlii.
Evenimentul a avut loc vineri, 06.03.2015 și a debutat cu un moment liric de mare sensibilitate susținut de elevii: Ania Moldovan (clasa a V-a A), Roth-Gross Mathiass (clasa pregătitoare B), Bălan Alexandra și Semenciuc Mihai (clasa a VII-a C) îndrumați de doamna consilier educativ, Luca Alina Silvia și de doamna bibliotecară Ghiţă Rodica, apoi a urmat un recital susținut de grupul folk al școlii, „La curțile dorului”, condus de doamna învățătoare Lazăr Adela împreună cu micuții școlari ai clasei pregătitoare B, clasă pe care o conduce cu multă dăruire și sensibilitate.
Un mănunchi de gânduri frumoase dedicate colegelor a fost prezentat din partea profesorilor și învățătorilor de către domnul profesor Sigmirean Ioan, care a rostit cuvinte de suflet, emoționante și pline de înțelepciune, care au avut un impact deosebit.
Evenimentul s-a încheiat cu oferirea din partea colegilor a unui simbol al primăverii, împreună cu cele mai sincere gânduri de prețuire și respect celor care ne înseninează zilele și dau lumii multă frumusețe și bucurie, doamnelor și domnișoarelor profesoare și învățătoare călăuzitoare pe drumul vieții a multor generații de elevi remarcabili.
Toate florile din lume sunt prea puține pentru a aprecia cum se cuvine munca și dăruirea cadrelor didactice din această școală și de pretutindeni.
„LA MULȚI ANI!” cu fericire, sănătate, bucurii și împliniri depline tuturor femeilor, cu ocazia zilei de „8 Martie”, pentru că sunteți florile și soarele din viața noastră a tuturor, pentru că sunteți pline de generozitate și delicatețe și sunteți „izvorul” nesecat al vieții eterne.

institutor Arapu Cristian,
Șc. Gimn. „Avram Iancu”, Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]