400 de copii cu nevoi speciale au venit la Olimpiada Inocenţilor

Ioan Lazăr

Într-o organizare deosebită a Fundaţiei Inocenti a avut loc Olimpiada Inocenţilor, la care au participat toate şcolile din judeţ, cu specific copiilor cu dizabilităţi, la sensibila şi deosebitul eveniment participând vicepreşedintele CJ, prof. Vasile Puica, viceprimarul Bistriţei – Cristian Niculae, managerul Palatului Culturii Bistriţa – prof. dr. Dorel Cosma.
Un cuvânt de „Bun venit” a fost rostit din partea organizatorilor de către Laura şi MC - Silvia şi Ionuţ, iar oficialităţile prezente au rostit speech-uri.
Activitatea a demarat printr-un marş organizat în Parcul municipal, cu pornire din faţa Palatului Culturii Bistriţa, până la magazinul Lidl, însă fără a părăsi parcul.
Deosebita şi mult aşteptata olimpiadă a cuprins interesnate şi atractive activităţi copnstând în: pictură şi desen, fotbal simplificat (5 x 5), conducerea cu piciorul a mingii printre jaloane; jocuri: naveta cu cuburi, popice, bachet la coş reglabil, slalom printre jaloane; program artistică (scenă); baschet, tenis de masă, atletism; săritura în lungime, alergare pe distanţă scurtă (50 m), aruncarea mingii medicinale la distanţă, iar la final, festivitatea de închidere şi premiere. Evenimentul a strâna sub umbrela prieteniei peste 200 de voluntari și 400 de copii cu nevoi speciale. Olimpiada a cuprins o înlănțuire de momente emoționante și vom sărbători împreună copilăria, bucuria și egalitatea de șanse.
A fost o zi de măreaţă bucurie pentru aceşti copii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5