În 2011, AJOFM va organiza 38 de cursuri de formare profesională

Bugetul alocat în acest an Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud îi va permite instituţiei să organizeze 38 de cursuri de formare profesională (12 cursuri de iniţiere şi 26 de cursuri de recalificare).

Anunţul a fost făcut de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Centrul de Formare Profesională al AJOFM B-N este autorizat pentru a organiza 30 tipuri de cursuri diferite, din cele 38 de tipuri care se vor derula în 2011 în judeţul nostru. Pentru celelalte opt tipuri de cursuri se va apela la formatori independenţi, autorizaţi de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.

Dintre acestea, 36 de cursuri de calificare sunt organizate pentru şomeri, iar celelalte două sunt organizate pentru alte categorii de beneficiari de servicii de formare profesională gratuite.

Cu forţe proprii, cei de la AJOFM B-N au dreptul să deruleze cursuri în meseriile bucătar (2), dulgher – tâmplar – parchetar (3), fierar betonist - montator prefabricate (1), instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze (1), lucrător în comerţ (4), operator calculator electronic şi reţele (12), ospătar, vânzător în unităţi de alimentaţie (3) şi zidar, pietrar, tencuitor (4).

Comentarii

04/11/11 18:44
Hanelore

Buna seara.Vreau sa va intreb daca cursul operator calculator electronic si retele se poate face si la Bistrita? Va multumesc.O seara placuta va doresc

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5