200 de persoane evacuate. Flăcări uriaşe, de Crăciun, la un bloc ( Video)

Incendiu la un acoperişul unui bloc din cart. Viişoara, mun. Bistrița...pompierii au evacuat aproximativ 200 de persoane din bloc şi acţionează pentru localizare şi lichidare.
În momentul ajungerii la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat, la tot acoperişul blocului, pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp.
Au fost alocate şase echipaje cu autospeciale de stingere, autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime şi echipaje SMURD (echipajul de terapie intensivă mobilă şi cel de prim ajutor) - încadrate cu pompieri militari, medic, asistent medical, paramedici şi pompieri voluntari - 40 de salvatori .
Alimentările cu energie electrică şi gaz metan au fost oprite de către reprezentanţi ai distribuitorilor astfel încât echipajele de intervenţie să poată acţiona în siguranţă.
De asemenea, două echipaje de jandarmi şi trei de poliţie au fost direcţionate în zonă pentru menţinerea ordinii publice, balizarea zonei şi alte măsuri specifice.
Un băiat în vârstă de 8 ani a fost preluat de TIM, cu suspiciune de intoxicaţie cu fum şi transportat la spital. Din fericire, acesta este în afara oricărui pericol.
ACTUALIZARE: - aproximativ 130 de persoane au fost evacuate din apartamentele blocului afectat de incendiu.
- suprafaţa totală afectată de incendiu(respectiv apa refulată pentru lichidarea incendiului este de cca. 800 mp).
- Persoanele ale căror apartemente au fost facetate de incendiu au fost directionate spre centrele temporare de cazare ale Primariei mun. Bistriţa.

Aici video

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]